Skyddsombud

Är det några frågor gällande vår arbetsmiljö på jobbet eller något annat du funderar över i dess väg, kontakta någon utav våra skyddsombud:

    • Anders Hedlund, Lokf Vå, Lokf Fgc
    • Mimmie Lundkvist, Omb Vå

Det går även att söka information om arbetsmiljöfrågor på:

  • Skyddsnet, bra information om allt inom arbetsmiljö och arbetsskada, det går även att ställa specifika frågor om det är något du undrar överhttp://www.skyddsnet.se/
  • Arbetsmiljöverket, lagar och regler vad det gäller arbetsmiljö finns att finna här – http://www.av.se/

Har du har funderat över vem som hjälper dig när du ramlat omkull i makadamen vid en klargöring kl 5 på morgonen? Eller har hört talas om en ”66a” som kan stoppa ett helt arbete? Eller helt enkelt bara vill se till att fixa alla de där grejerna som ställer till det i vårt arbete både på station och ombord på tågen. Nu finns chansen för dig att genomföra en utomordentligt bra utbildning och bli skyddsombud för Seko Klubb Mälartåg!

Känner du att arbetsmiljöfrågor och att värna om en god arbetsmiljö ombord på våra tåg vore något för dig? Tveka inte att höra av dig till oss i styrelsen eller till någon av våra skyddsombud. Just nu önskar vi någon från:

  • Loförare eller ombord i Fagersta

    Är du någon som skulle vilja engagera sig och hjälpa till att bidra till en bättre arbetsmiljö, tveka inte utan ta kontakt med oss så fixar vi resten!

Se till att fixa saker innan problemen uppstår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.