Rapportering i media om lönestegsinplacering på SJ

Ord står fortfarande mot ord om vad som egentligen har avtalats i fråga om lönestegsinplacering vid nyanställning på SJ AB. Det är också anledningen till att flera klubbar har begärt att få se förhandlingsprotokollet från överenskommelsen för att kunna bemöta chefernas uppfattning på hur denna situation ens har kunnat uppstå. Och vi har tyvärr väntat på detta protokoll i en månad nu och kan därför inte uttala oss lokalt mer i frågan förrän full transparens råder utan hänvisar därför till ansvariga som har förhandlat.

Klicka på länken nedan för att läsa det senaste i detta. Dela gärna inlägget!

Tågvärdar: Orättvisa löner på SJ

Det här inlägget postades i Lön, Ombord. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.