Information projekt ratio

SJ väljer att ha möte om projekt Ratio utan deltagande från Seko.

SJ har i dag fredag den 31 oktober, i veckobrev på division Trafik & Service enhet Service informerat om att det under veckan skett ett avstämningsmöte med de fackliga organisationerna angående projektet Ratio. Projektet som driver frågan om förändrad produkt och service samt bemanning ombord.

SJ hävdar i texten att personalorganisationerna var närvarande vid mötet vilket inte stämmer överens med verkligheten. Seko SJ har i god tid aviserat att vi inte kunde närvara på aktuellt möte den 28 oktober. SJ flyttade och kallade därför till möte den 6 november. Seko SJ är mycket oförstående till att SJ trots att de kallat till ett nytt datum, genomför ett möte med övriga personalorganisationer utan vår medverkan den 28 oktober.
Seko SJ kommer att delta vid möte den 6 november och kommer den 7 november att ha möte med berörda klubbar och informera om och diskutera vad som framkommit på mötet med SJ den 6 november.

Följ utvecklingen i projekt Ratio på Seko SJs blogg som finns på http://blogg.sekosj.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.