Påminnelse Eskilstuna prideparad 23:e maj

Hej alla medlemmar,

Snart är det bara några dagar kvar tills årets prideparad i Eskilstuna den 23:e maj och Seko klubb Mälartåg tänker fira detta genom en trivsam familjedag. Ta med familj och vänner och klä er i regnbågens alla färger!

För att vi ska kunna veta på ett ungefär hur mycket fika/korv vi ska införskaffa till den trevliga picknicken i parken innan så vore jag tacksam om ni kunde maila/ringa/messa mig på sara.wiren@sj.se eller 076 – 814 86 36 om ni tänkt att deltaga senast fredagen den 22:a maj!

 

Pride

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen Seko Klubb Mälartåg

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.