Sökes tågvärd för reportage till Sekotidningen

​Se upp alla tågvärdar!
Vi skulle vilja ha tag i en tågvärd som skulle kunna tänka sig att ha med en reporter från Sekotidningen för att se hur er arbetssituation är ombord. Gärna på ett multipel och enbemannat regionaltåg! 
Man behöver inte vara uttalat kritisk – om det känns jobbigt. De tänker främst beskriva ett arbetspass som det är just den dagen, den avgången. Så sakligt som möjligt. Är det någon som är intresserad av att ställa upp på detta, eller vet någon annan som inte är sekomedlem men tågvärd och vill ställa upp, hör av er till Sara Wirén på 076-814 86 36 elller mail sara.wiren@sj.se 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.