Ny utbildning i Spåra SJ!!

SpåraLoggaBild

 

Nu är det äntligen dags för vår populära utbildning i vårt kollektivavtal Spåra SJ!!

Nyhet för i år är att vi delat upp utbildningen för er som är fastanställda och timanställda:

  • Fastanställda erbjuds en tvådagarskurs den 15-16 maj, då vi går igenom hela kollektivavtalet vid SJ (Spåra SJ). Under dessa två dagar blir det grupparbeten, läsa en del paragrafer men framför allt en massa diskussioner över vad ni kan ha råkat ut för och reda ut alla begrepp kring t ex FP-dagar, semester, arbetsperiod m.m.
  • Timanställda erbjuds en endagskurs den 28 april, då vi går igenom bl a timlöneavtalet, valda delar ur kollektivavtalet som berör timanställda m.m. En bra kurs för er timanställda och kunna veta vad ni har rätt till samt era skyldigheter. Vi går igenom hur inlasning fungerar, frågor kring Netwic och uträkning av dagar och annat nyttigt du bör känna till när jobbar vid järnvägen.

ANMÄL ER REDAN idag genom att maila till: sara.wiren@sj.se

 

Det är först till kvarn som gäller och ca 10 personer/kurstillfälle!

Skulle kursen bli fylld, för vi över er till höstens utbildningstillfälle.

 

Ekonomi:

LO-stipendium utgår skattefritt med 110kr/h för förlorad arbetsförtjänst. För boende i Eskilstuna/Fagersta med omnejd ersätter klubben billigaste resa mellan stationen i Eskilstuna till stationen i Västerås. Resa från stationen i Västerås till utbildningslokalen, samt resor för personer boende i Västerås med omnejd lämnar klubben ingen ersättning för.

 

Med vänlig hälsning

 Styrelsen Seko Klubb Mälartåg

Det här inlägget postades i Avtal, Kollektivavtal, LAS, Medlemsaktivitet, Studier, Timanställning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.