Fackexpeditionen tillbaka i stationshuset Västerås!

Vi kan nu meddela att fackexpeditionen i Västerås äntligen har fått flytta tillbaka i stationshuset. Expeditionen är belägen i korridoren där våra lokala PSF sitter, första dörren till vänster. Välkommen in på en pratstund på torsdagar då vi har våra expeditionsdagar från 9.30-16.30. Vi varvar även expeditionsdagar med Eskilstuna, så är ingen på plats i Västerås, slå på en pling till antingen Anna, Ingela eller Anette som är ansvariga om ni har några frågor. För att se vem som har expeditionsdag, titta in under fliken, Fackexpedition.

Vi finns till för er!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.