Kommande sommaraktiviteter och sommarbemanning

Hej alla medlemmar,

Vi vill bjuda på lite fredagsgodis innan alla går hem helt för semester! Vi smäller till med en sommaraktivitet tisdagen den 12 juli med dansafton på Skultuna Lagårn för den som är intresserad! Se till att slå klackarna i taket! All info finns på anslaget.

image

Det är även semestertider för oss i styrelsen och för att ni på bästa sätt ska kunna få snabb hjälp under sommaren, läs hur vi bemannat upp sommarperioden, se bild nedan.

image

En påminnelse också om våra tacokryssningar som äger rum lördagarna den 3 och 10 september! Har ni inte anmält er ännu gör det på en gång, antingen genom att svara på detta mail eller skriva upp er på anmälningslistan på infotavlan.
Till er medlemmar i Eskilstuna: Då det inte finns något tåg hem efter att båten anlänt i Västerås hamn så ordnar vi med transport tillbaka till Eskilstuna. Så se inte det som något hinder för att inte anmäla er! 🙂

image

Hoppas fredagsgodiset gladde er lite trots att Sverige förlorade mot Italien i fotbolls-EM. Men som Morran säger: ”Det är ju en dag imorn ååh…!”

Glad sommar och ta hand om er!

Mvh styrelsen Seko Klubb Mälartåg

Det här inlägget postades i Medlemsaktivitet, Semester. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.