PÅMINNELSE OM ATT DET ÄR DAGS FÖR MEDLEMSMÖTE 18 december

Det viktigaste punkterna är:

  • Representant från Folksam kommer och informerar vid respektive möte, kl 10 i Et samt kl 13.30 i Vå.
  • Representant från Seko SJ Förhandlingsorganisation (styrelsen som är det beslutande organet i den dagliga verksamheten på central nivå), Martin Alnebring, kommer att finns här för er medlemmar att besvara frågor kring lönerörelsen 2017. Tycker ni att vi borde ha mer i lön, kom in och argumentera med Martin om varför. Martin finns på plats i Västerås på förmiddagen och i Eskilstuna på eftermiddagen.

Vi alla är en del av facket, kom och engagera er!

För alla som väljer att delta vid informationen från Folksam, bjuder klubben på mat! 

Vet ni med er att ni kommer delta får ni gärna svara på detta mail  eller tacka ja på klubbens Facebooksida (www.facebook.com/SekoMalartag​) där medlemsmötet finns tillagt som evenemang, så vi får en uppskattning av hur många som kommer.

Dessutom kommer julklappar till alla er medlemmar delas ut när ni kommer förbi och besöker medlemsmötet! Har ni ej möjlighet att komma, finns julklapparna att hämta ut när vi har fackexpedition på respektive station. Återkommer med datum och ort.

present-932219_1920

Med vänlig hälsning

 Styrelsen Seko Klubb Mälartåg

Det här inlägget postades i Medlemsaktivitet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.