Avslutning medlemsvecka – After Work imorgon kl 16

Dag 4 har snart passerat av medlemsveckan med medlemsmöte på samtliga åkstationer! Hoppas att ni har framfört alla era tankar kring framtidens schema. Har ni några fler skicka dem till: schemagrupp@sekosj.se. Några nyvärvningar har det blivit under veckan, och vi fortsätter med att försöka värva ännu fler medlemmar. Tillsammans är vi starka!

Som avslutning på veckan vill klubben tacka alla medlemmar, nya som gamla, med att bjuda på afterwork! Se info nedan:

Se till att anmäla er om ni är intresserad illa kvickt! Är vi för få till antalet ställs AW:n in.

Vi från klubben vill dessutom passa på att be om ursäkt till er medlemmar som hade tagit er hit för att gjuta öronen till hörselskydd. Vi hade missat information att det krävdes godkännande från gruppchef, och hoppas att detta är någonting ni kanske kan få godkänt i efterhand. Maila er gruppchef och hör efter.

Med vänlig hälsning

Styrelsen Seko Klubb Mälartåg

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.